Handelsbetingelser og politikker

Opdateret 06/01 2021

Oplysninger om virksomheden

Butik Tiff APS

Aabybro Centret 11

9440 Aabybro

Danmak

CVR 41386339

E-mail: kundeservice@butik-tiff.dk

Tlf.: 51549943

 

Handelsbetingelserne er gældende på køb af varer på www.butik-tiff.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre der udtrykkeligt er aftalt andet med Butik Tiff.

Betaling og priser

Butik Tiff modtager betaling med Dankort/VISA-DANKORT, VISA, JCB, Maestro og Mastercard.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. 25 % moms.

Butik Tiff bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Der tages forbehold for:

 • Valutaændringer
 • Leveringssvigt
 • Afgiftsændringer
 • Udsolgte varer og trykfejl

Værdikuponer

Værdikuponer udstedt af Butik Tiff gives som en % rabat eller en kontantrabat på din webshopordre – og kan ikke benyttes i Butik Tiffs fysiske butikker.

Værdikuponerne indløses på din ordre inden betalingen og du kan kun benytte en værdikupon pr. ordre du bestiller på webshoppen.

Værdikuponerne har en kode og er aktive en i bestemt periode/ har en udløbsdato. Udløbsdatoen er oplyst ved de respektive værdikuponer.

Ønsker du at returnere en ordre, hvor du har indløst en værdikupon, tilbagebetales værdikuponens beløb ikke til kunden.

F.eks. Handler du for i alt 300 kr. og har en værdikupon på fri fragt (værdi 39 kr.), så du i alt kun betaler 300 kr. i stedet for 339 kr., så bliver du også kun tilbagebetalt de 300 kr., som du har betalt for ordren. Og du kan ikke gøre krav på en ny værdikupon.

Har du problemer med indløsning af en værdikupon, så kontakt vores kundeservice på kundeservice@butik-tiff.dk eller tlf.: 40 10 71 19.

 

Levering

Butik Tiff leverer på alle hverdage.

Ordrer bestilt på webshoppen sendes i Danmark med GLS eller Postnord til eget valg af afhentningsted. Det er også muligt for kunden, at få leveret hjem til sin private adresse eller til en erhvervsadresse. Desuden er det også muligt for afhentning i Butik Tiffs fysiske butik i Aabybro (se nedenstående punkter for adressen).

På din ordre indtaster du din e-mailadresse og dit mobilnummer. Du modtager automatisk en mail/SMS fra GLS eller Postnord, når din pakke ligger klar til afhentning i den valgte pakkeshop/butik/boks.

 

– Ordrer ved køb over 499 kr. betaler Butik Tiff for fragten – fragtfri levering.

– Ordrer ved køb under 499 kr. betaler du 45 kr. for levering for GLS pakkeshop og Postnords erhvervslevering – og 65 kr. for GLS privatlevering.

– Afhentning i butik er gratis – OBS kun muligt i Butik Tiff – Aabybro, Aabybro Centret 11, 9440 Aabybro.

– Der er fri fragt ved køb af min. 499 kr. – indløser du en værdikupon på en kurv, som overstiger 499 kr og værdikuponen får dit totale køb under 499 kr. – så skal kunden betale for fragten. I dette tilfælde gælder den frie fragt ikke længere, hvis kurven før indløsning af en værdikupon var på 499 kr.

Det er ikke muligt at levere til udlandet samt Grønland og Færøerne.

Leveringstid

Vi leverer til Danmark indenfor 1-3 hverdage (ikke Grønland og Færøerne)

Vi gør opmærksom på, at der ved højtider og ferieperioder, kan opstå længere leveringstid.

Første leveringsdag er dagen efter kunden har bestilt. F.eks. bestiller du mandag formiddag, så gælder første leveringsdag først om tirsdagen.

Reklamationsret

Der givers 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået af kunden ved forkert betjening af produkt/ydelsen.

Kunden skal reklamere indenfor rimelig tid, hvilket er indenfor 2 måneder efter kunden har konstateret fejl eller mangel ved vare.

 

Butik Tiff dækker returneringsomkostninger i et rimeligt omfang, når reklamationsretten træder i kraft.

Ved reklamationer kontakt os på:

E-mail: kundeservice@butik-tiff.dk

Tlf.: 51549943

 

Ved returnering af reklamationsvarer

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Butik Tiff

Aabybro Centret 11

9440 Aabybro

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

 

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

 

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Kunden skal give besked til webshoppen, hvis kunden fortryder sit køb eller dele af det. Besked kan ske pr. mail på kundeservice@butik-tiff.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Kunden betaler selv for returfragten.

Kunden kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende den med retur. Fortrydelsesformularen er også vedlagt webshopordre.

Fortrydelsesformular kan også findes her: Fortrydelsesformular

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i vores fysiske butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet overfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i vores  fysiske butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Returnering

Sådan kan du returnere varen købt på webshoppen:

 1. Du kan nægte at modtage varen fra postvæsnet. I denne sammenhæng beder vi dig om, at gøre postvæsnet opmærksom på, at De straks skal returnere varen til Butik Tiff.
 2. Du kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende indenfor de 14 dage, returnere varen til Butik Tiff. (Se mere i overstående ”Fortrydelsesret”).
 3. Eller du kan komme ind Butik Tiff i Aabybro indenfor de 14 dage og returnere varen – OBS det er kun muligt, at returnere fysisk i butikken i Aabybro. Husk at medbringe din ordrebekræftelse.

 

Returadressen er følgende:

Butik Tiff

Att. Webshop

Aabybro Centret 11

9440 Aabybro

Vi tager ikke imod returpakker, som er sendt til postbutik eller pakkeboks. Sker det, må det forventes, at kundens pakke kommer retur til afsender, hvorefter returpakken skal sendes på ny (med omdeling). Alle udlæg i disse situationer pålægges afsender.

 

Forsvarlig returnering

Alle produkter som er købt på webshoppen og som returneres, skal være forsvarligt indpakket og returneres i original og ubrugt emballage, da varen efterfølgende skal kunne sælges som ny.

Vi anbefaler, at returpakken returneres via Postnord, og at returpakken sendes som pakkepost. Sendes returpakken som pakkepost, så er der mulighed for at spore pakken i Postnords system og det fjerner enhver tvivl om, hvorvidt returpakken er blevet udleveret til Butik Tiff. Yderligere har du som kunde mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udleveringen ikke har fundet sted.

I tilfælde af, at din returpakke ikke dukker op, så er det dit ansvar som kunde, at kunne bevise afsendelsen til returadressen.

Din webordre bliver pakket i en genanvendelig pakkepose, denne kan du benytter til returneringen.

Returadresse:

Butik Tiff

Att. Webshop

Aabybro Centret 11

9440 Aabybro

 

Tilbagebetaling

Når vi modtager din returpakke, tjekker vi den og vi tilbagebetaler det beløb, du har indbetalt til os. Tilbagebetalingen vil være på hele ordrens beløb eller dele af ordren, hvis kundens ordre er på flere varer og kun ønsker at returnere dele af ordren. Der går op til 2-4 bankdage før beløbet kan ses på kundens konto igen.

Beløbet bliver tilbagebetalt til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med (medmindre andet er aftalt) og seneste 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil returnere/fortryde hele eller dele af dit køb/ordre.

 

Bemærk:

I tilfælde kan du miste dit købsbeløb helt eller delvist. Det sker hvis varens værdi er forringet. Tilfælde hvor varens værdi er forringet:

 1. Du har brugt varen og haft den i brug
 2. Mærkatlabel er taget af helt eller delvist, eller hvis den mangler helt
 3. Varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
 4. Varen er blevet håndteret på en anden måde end nødvendigt, for at kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som de fungere på

 (se mere i overstående afsnit omkring ”Fortrydelsesret – varens stand ved retur”)

Samtykke og persondata

Hos Butik Tiff er datasikkerhed og fortrolighed en høj prioritet – og derfor har vi udarbejdet nedenstående retningslinjer for, hvordan vi håndterer dine personoplysninger. Vi redegører for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver når du besøger vores webshop og hjemmeside samt de forskellige tjenester på vores webshop og hjemmeside.

Al den kommunikation, som sker mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår, så det kun er Bambora, som har adgang til disse data. Ingen hos Butik Tiff eller uvedkommende har mulighed for at se disse data, som udveksles ved dit køb over webshoppen.

Butik Tiff persondatapolitik:

Den dataansvarlige:

Webshoppen og hjemmesiden www.butik-tiff.dk er drevet/ejes af:

Tiff Aps

Vestre Alle 50

9000 Aalborg

CVR: 34885443

Tina Voigt Madsen

Telefon: 22821469

E-mail: tina@butik-tiff.dk

Vi indsamler kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet på Butik Tiffs webshop/hjemmeside – www.butik-tiff.dk. I forhold til indsamling og anvendelse af dine persondata sker dette altid overensstemmelse med lovgivningen. Når vi ikke længere har behov for at behandle din personoplysninger, så sletter vi dem. Eksempelvis hvis der ikke længere er et behov for dem til det formål hvortil de blev indsamlet til.

De oplysninger som vi indsamler:

Hos Butik Tiff indsamler vi personoplysninger som f.eks. dit navn, e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer, betalingsoplysninger samt lignende identifikationsoplysninger. Det er oplysninger som vi har brug for, hvis du ønsker at købe fra vores webshop. Det er data, som er nødvendige for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

De personoplysninger som der indsamles sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde – enten via www.butik-tiff.dk eller Butik Tiff Hornslet, Butik Tiff Auning, Butik Tiff Vodskov, Butik Tiff Vejgaard og Butik Tiff Aabybro:

 1. Når du aflægger en bestilling på webshoppen af ønskede varer
 2. Når du tilmelder dig Butik Tiffs nyhedsbrev
 3. Når du deltager i et af Butik Tiffs konkurrencer
 4. Når du besøger vores hjemmeside/webshop

Grundlag og formål:

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indsamler vi for at kunne levere den webordre, som du har foretaget fra vores webshop. Din e-mail indsamler vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse på din bestilling.

Når du betaler for din webordre, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, som indsamles i forbindelse med betalingsaktionen, anvendes og gemmens kun til betalingsafvikling og opfyldelse fra den indgåede aftale mellem dig og Butik Tiff. OBS vær opmærksom på, at dette ikke skal forveksles med at du aktivt kan vælge, at din browser gemmer på dine betalingsoplysninger. Når du gennemfører din bestilling på www.butik-tiff.dk, giver du samtykker til, at vi må bruge de oplyste persondata til at kunne behandle din ordre.

Når du afgiver din ordre, giver du samtykke til, at vi må indsamle din email til at vi kan udsende et månedligt nyhedsbrev – bruges KUN til Butik Tiff og videregives ikke til en 3. part. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbreve, blot ved at skrive til os på email: kundeservice@butik-tiff.dk. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

OBS – vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun sker, efter udtrykkeligt samtykke fra dig/ vores kunder.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som der er påkrævet for at gennemføre et køb på www.butik-tiff.dk, vil du desværre ikke have mulighed for at købe via vores webshop.

Vi værner meget omkring vores kunders data og personoplysninger og vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores kunders/brugers brug og navigation på vores hjemmeside. Og vi sælger eller videregiver heller ikke dine købsinformationer til en tredjepart.

Personoplysninger til brug for vareleverance videregives dog til det anvendte fragtfirma – GLS eller PostNord. Det kan endvidere under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Det kan for eksempel være i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

Vores webshop/hjemmeside har vi gennem Microcom ApS, som fungerer som vores databehandler samt Bambora som behandler vores betalingssystem og de data hertil. Alle de persondata, som du oplyser på vores hjemmeside/webshop bliver behandlet med omhu, sikkerhed og fortrolighed.

Dine rettigheder

Du har en række rettigheder, som du har ret til at anmode os om – at få adgang til og rettet/ændret dine persondata, at få slettet persondata.

Derudover har du ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Du kan også sende os en e-mail til kundeservice@butik-tiff.dk, hvis du ikke længere ønske, at vi skal behandle dine personoplysninger.

Cookies

Ved brug af www.butik-tiff.dk accepterer du, at vi kan bruge cookies. En cookie er en datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvordan du navigerer dig rundt på hjemmesiden/webshoppen – dette er med til at optimere din oplevelse og brug af www.butik-tiff.dk. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Vi arbejder hele tiden på at optimere vores hjemmeside og webshop og derfor fører vi statistik over, hvilke områder af hjemmesiden vores kunder/brugere besøger samt hvilke produkter, der er vores kunders/brugernes fortrukne – hvordan de navigere sig rundt omkring på hjemmesiden – den data kan vi aflæse på Google Analytics. Disse data indeholder ikke nogen form for personoplysninger og vi bruger denne information til at optimere hjemmesiden og vores kunders oplevelse. Når du forlader vores hjemmeside kan vi ikke se, hvor du surfer hen derefter.

Klagemuligheder – oversigt og link

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, opfordrer vi dig til, at kontakte os direkte eller sende en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: kundeservice@butik-tiff.dk

 

Er du i tvivl eller har spørgsmål

Vi anbefaler, hvis du er i tvivl omkring dit køb eller har spørgsmål, at du kontakter os direkte på kundeservice@butik-tiff.dk eller tlf.: 40 10 71 19.