Viser alle 8 resultater

Med ICHI tøj vil du føle dig super smart og moderne klædt på fra top til tå, og du kan nyde en lækker kvalitet og pasform, både til festlige lejligheder og til hverdagsbrug. Kollektionerne fra ICHI indeholder et kæmpe udvalg af lækkert tøj, og er et af de helt store og populære modebrands i Danmark.

ICHI tilbyder komplette sæsonkollektioner karakteriseret af alsidigt og stærkt modetøj med elementer af sæsonbetonede trends.

ICHI hylder enkelhed og tilgængelighed. Vi ønsker, at vores tøj skal være let at forstå og identificere sig med.
Kollektionerne er modige, legende og feminine, og de håndtegnede printdesigns giver et personligt og unikt touch på tværs af de forskellige sæsoner. Med et stærkt fokus på detaljen kombineret med en stil, der udstråler frihed og rå femininitet, henvender ICHI sig til alle kvinder og sørger for, at de altid er et skridt foran.

Vi stræber efter, at alle vores kollektioner har et design, der afspejler tiden, favner bredt og samtidig har et poetisk og personligt touch.

“Nemt at bruge og nemt at elske” er den måde, man bedst beskriver ICHIs stil og særkende på.

Gennem kreativitet og et flot design har vi forstået at gøre indtryk på vores kunder, opfylde deres forventninger og skabe succes i et marked, der er under konstant forandring.

Tilbud
DKK300,00
DKK399,95
DKK399,95
DKK399,95
DKK499,95
DKK499,95
DKK399,95