Viser alle 7 resultater

Cero CO er et veletablerede mærke som har været på markedet de sidste 20 år, hvor mærkerne har markeret sig blandt de absolut førende indenfor kvalitets bukser med unikke pasformer, og smarte designs til kvinder.

Vores designteam bliver inspireret på rejser til alle verdensdele, for herefter at fortolke internationale trends og ideer til den skandinaviske stil som vi er kendt for.

Cero CO bukser indeholder meget elastan og giver derfor en super komfort. Der hvor de skiller sig ud fra mængden er i forhold til deres fit, som holder på formen og løfter alle de rigtige steder.

Cero CO er et dansk mærke, som i særdeleshed har fokus på den gode pasform, når de designer tøj. Det er ganske enkelt en topprioritet for dem, at deres items altid sidder lige akkurat, som de skal. Derfor er de også blevet anerkendt for især deres mange lækre bukser, hvis pasform det aldrig er muligt at sætte en finger på. At finde gode jeans og bukser kan ellers være lidt af en udfordring, men det ændrer Cero på med deres lækre design.

Tilbud
DKK399,00
Tilbud
DKK399,00
Tilbud
DKK399,00
Tilbud
DKK399,00
Tilbud
DKK300,00